Log in

Personeelsadvies

Organisaties zijn altijd in beweging. Al die veranderingen hebben invloed op uw medewerkers. En als ondernemer of directeur heb je maar één doel voor ogen: het succesvol maken of houden van je bedrijf en de continuïteit garanderen binnen die dynamische wereld. Wij snappen dat. We snappen ook dat u dat u dat soms niet alleen kan. Laat ons u daarom helpen met uw personeelszaken!

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het HR-werkveld en kunnen u advies geven op welk gebied dan ook. Onze heldere blik en inzichten van buitenaf en helpen uw organisatie om de situatie te analyseren en aan te pakken waar nodig.

Indien u advies wilt of handvatten nodig heeft om een risico inventarisatie of evaluatie (RIE) uit te voeren, hetgeen wettelijk verplicht is voor ondernemers, dan kunnen wij u daar bij helpen. Ook voor het voeren van beoordelings- en functionerings gesprekken kunnen wij u van advies dienen. In veel gevallen beperkt zich dit tot een aantal vragen en enige formulieren, die u van ons gratis ter beschikking krijgt. Ook kunnen wij voor u de werving en selectie uitvoeren. Als het door uw verlangde profiel niet in onze database aanwezig is of niet beschikbaar is gaan wij voor u verder op zoek. Hierover zullen wij dan aparte prijsafspraken maken. Kortom, in alles op het gebied van personeel en HR kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.

Heeft u vragen over uw personeel of loopt u ergens tegenaan? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

nl_NLDutch
nl_NLDutch