Log in

Payrolling

Wat is Payrolling?
Payrollen is een gespecialiseerde vorm van (P&O) dienst­verlening, waarbij payroll-ondernemingen alle administratieve verplichtingen en financiële risico’s die gepaard gaan met het werkgeverschap overnemen van u als werkgever. Bekijk hier onze bedrijfsanimatie!

 

Hoe werkt het?

Een werkgever/ondernemer wordt bij ons inlener genoemd. Payrollen kunt u toepassen op een gedeelte van of op uw gehele personeelsbestand, voor werknemers met een contract voor onbepaalde en bepaalde tijd. Het maakt daarbij niet uit of het om parttimers, fulltimers, studenten of vakantiekrachten gaat. Ook al staan uw medewerkers op de loonlijst van Acceso, zij blijven exclusief voor u werken, en u bepaalt nog steeds hoe en wanneer u de medewerkers gaat inzetten! Werving en selectie van nieuwe medewerkers doet u nog steeds zelf; u weet tenslotte als geen ander welke mensen bij uw onderneming passen. Alleen in juridische zin – op de achtergrond – verandert er iets voor uw medewerkers, op de werkvloer blijft alles zoals het was.

Voordelen

Geen zorgen meer hebben over het personeel is al een verademing, maar het gaat veel verder. Bij ziekte of een ongeval zijn wij degene die de werknemer doorbetalen, u hoeft deze lasten dus niet (meer) te dragen. En u kunt, als de werknemer langdurig ziek blijft, de zieke werknemer eenvoudig vervangen gedurende zijn of haar afwezigheid zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt. Wij noemen hier slechts enkele voordelen, het zijn er echter veel meer. Denk alleen maar aan alle administratie die u uit handen kunt geven en aan de tijdsbesparing die het werken via ons u op zal leveren. Wij maken graag een berekening voor u van de besparingen die in uw persoonlijke situatie zullen gelden. Dus aarzel niet en stuur ons een mailtje of bel voor een afspraak.

Zekerheden
Wij bieden zekerheden voor u en uw personeel. Alle personeelszaken, CAO-toepassingen en alle wet- en regelgeving die hiermee te maken heeft, kunt u aan ons overdragen. Zo weet u zeker dat u up-to-date conform alle wettelijke eisen werkt. Een gerust gevoel.

Wij zijn een betrouwbare partner: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit blijkt onder andere uit het feit, dat wij in het bezit zijn van NEN 4400-1 en dus geregistreerd staan bij de Stichting Normering Arbeid, de norm voor betrouwbaarheid. Daarnaast kunt u gebruik maken van een G-rekening, waardoor u ervan verzekerd bent dat u geen problemen zult krijgen met de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Payroll online
Geen rijen orders meer nodig bij payrolling online. Alle data – ook de historische – blijven in ons systeem en kunt u elk moment opvragen en, als u dat wenst, uitprinten, met uw unieke eigen inlog code. U hoeft niet bang te zijn dat deze data verloren gaan, elke dag wordt er een back-up van gemaakt en deze wordt 5 jaar bewaard.

nl_NLDutch
nl_NLDutch