Log in

Tweedejaars HR stagiar(e)

Website Acceso B.V.

Ben jij een tweedejaars HBO student en lijkt het je leuk om een aantal maanden mee te draaien op onze HR-afdeling? Ben jij klantgericht, zelfstandig en commercieel? Wij zijn per direct op zoek naar een leergierige:

Tweedejaars HR stagiair(e)

Wie zijn wij?

Acceso is een kleine organisatie die gespecialiseerd is in personeelsdiensten. Het bedrijf is in 2008 begonnen als payrollorganisatie en is opgericht voor ondernemers/werkgevers die geen personeelsadministratie of juridische verplichtingen (meer) wilden aangaan. Anno 2019 levert Acceso verschillende diensten, van uitzenden tot payrolling, werving en selectie en personeelsadvies. Acceso is gevestigd in Enschede.

Wat ga je doen?

Als stagiaire bij Acceso krijg je veel taken en verantwoordelijkheden. Zo help je bij opstellen en uitzetten van nieuwe vacatures, bij het werven en selecteren van de beste kandidaten voor de openstaande vacatures van onze klanten, houd je intakegesprekken met kandidaten en haal je (onder begeleiding) nieuwe mkb-klanten binnen. Daarnaast onderhoud je contact met deze klanten. Je doet niet alleen ervaring op met recruitmentwerkzaamheden, ook houd je je bezig met backofficewerkzaamheden. Wij werken met het HR-systeem Flexservice. Je leert omgaan met dit personeelssysteem: van kandidaatbeheer tot plaatsing, verloning en facturatie. Daarnaast kan je te maken krijgen met personeelsadviezen. Acceso adviseert haar klanten op verschillende HR-thema’s, denk aan verzuim, werving en selectie en het functioneren of beoordelen van medewerkers. Je krijgt de kans om mee te denken over de advisering rondom deze thema’s. Tijdens je stage krijg je te maken met (nieuwe) relevante HR wet- en regelgeving (bv WAB) en krijg je te zien hoe de wetgeving in de praktijk toegepast wordt. Ook kun je je creativiteit kwijt en je commerciële inzicht verbreden door mee te werken ons employer brand op de kaart te zetten. Wij willen graag ons werkgeversmerk beter kenbaar maken aan onze werknemers en potentiële klanten en -werknemers. Tot slot houd je je bezig met de personele administratie en de digitalisering hiervan. Denk hierbij aan het inscannen van dossiers.

Wat bieden wij jou?

– Een uitdagende stage waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt;

– Kans om veel te leren over verschillende vlakken;

– ​Ondersteuning en begeleiding door zowel de junior HR-adviseur als de senior HR-adviseur;

– Een in overleg vastgestelde stagevergoeding.

Wat vragen wij van jou?

– Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar, waarvan woensdag sowieso;

– Je hebt een proactieve werkhouding;

– Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau

– Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in spraak als in geschrift.

Ben je toe aan een uitdaging en ben je geïnteresseerd in deze stage? Neem dan contact met onze HR-adviseur Thierry Götz van der Vet en mail je cv en motivatie naar info@acceso.nl. Wil je eerst graag meer weten over deze vacature? Bel dan naar 053-4310419.

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar info@acceso.nl

nl_NLDutch
nl_NLDutch